Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jambalaya

fotka Jambalaya
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jambalaya:

250 g rýže  | 2 lžíce oleje  |  1 větší cibuli  |  4 stonky řapíkatého celeru  | 1 zelenou papriku  |  konzervu loupaných rajčat  |  malou konzervu rajského protlaku  | 2 kuřecí řízky  |  200 g šunky nebo klobásy  |  kreolské koření  |  tabasko  |  zelenou nať

Postup přípravy receptu Jambalaya:

Rýži uvařte doměkka. Ve větší pánvi zpěňte na oleji nakrájenou cibuli, celer a papriku, přidejte loupaná rajčata i s nálevem, protlak, na kousky nakrájená kuřecí prsíčka a nakrájenou šunku. Podle potřeby podlijte trochou vývaru nebo vodou, okořeňte a zvolna vařte, až je maso měkké. Občas promíchejte. Podle chuti přidejte tabasko. Nakonec vmíchejte uvařenou rýži, společně krátce prohřejte a posypte zelenou natí.



Fotky receptu Jambalaya:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jambalaya
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !