Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 31.03. 2025
Dnes má svátek Kvido
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jamenský křapáč sladký

fotka Jamenský křapáč sladký
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jamenský křapáč sladký:

1 kg brambor  | 2 vejce  | 200 ml mléka  |  hladká mouka  | špetka soli  |  máslo  |  práškový cukr  |  olej

Postup přípravy receptu Jamenský křapáč sladký:

Oloupané brambory jemně nastrouháme. Vodu vzniklou při strouhání můžeme slít a nahradit mlékem. Přidáme vejce a trochu mouky podle hustoty těsta tj. asi 5 velkých lžic a přiměřeně osolíme. Vše důkladně promícháme. Na rozehřáté pánvi s olejem roztíráme vzniklé těsto po celém obvodu pánve. Oboustranně smažíme do zlatova a křupava. Na vzniklý křapáč pokládáme slabé proužky másla a podle chuti osladíme práškovým cukrem. Křapáče jíme ihned, za tepla.


Fotky receptu Jamenský křapáč sladký:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jamenský křapáč sladký
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !