Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Japonská dobrůtka

fotka Japonská dobrůtka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Japonská dobrůtka:

4 plátky kuřecích prsíček  |  mušk. květ  |  voda  |  grilovací koření  |  kari  | 150 g rýže  |  sůl

Postup přípravy receptu Japonská dobrůtka:

Rýži dáme vařit. Maso nakrájíme nadrobno a okořeníme muškátovým květem, kari nebo grilovacím kořením. Maso orestujeme na pánvi nebo ve woku.
Do malé mističky si dáme vodu a do druhé sůl. Hotové maso smícháme s rýží a vložíme do misky. Umyté ruce vložíme do vody, namažeme trochou soli (opravdu jen trochou jinak by to bylo příliš slané) a z rýže a masa děláme koule a jíme.


Fotky receptu Japonská dobrůtka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Japonská dobrůtka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !