Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Japonský drůbeží špíz

fotka Japonský drůbeží špíz
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Japonský drůbeží špíz:

2 lžičky cukru krupice  | 5 lžic pomerančové šťávy  | 4 lžíce hořčice  | 3 lžíce oleje  | 750 g kuřecího masa  | 6 lžic sojové omáčky  | 1 svazek jarní cibulky  | 2 ks červené papriky

Postup přípravy receptu Japonský drůbeží špíz:

Drůbeží maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Papriky očistíme, zbavíme semínek, žilek a nakrájíme na čtverečky. Jarní cibulku pokrájíme na kolečka.

Olej, hořčici, cukr a sójovou omáčku rozmícháme na marinádu a maso s paprikami do ní naložíme. Necháme asi 10 minut odstát.

Na kovové jehly napichujeme střídavě maso a zeleninu a takto připravené špízy rožníme zakryté alobalem na grilu po dobu asi 10-ti minut. Během grilování japonské špízy jednou otočíme.

Marinádu promícháme s pomerančovou šťávou vymačkanou asi z půlky pomeranče a podáváme k drůbežímu masu.


Fotky receptu Japonský drůbeží špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Japonský drůbeží špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !