1 květák menší
| 3 rajčata
| 1 pórek
| 1 kostka tvarohu
| 1 lžička hořčice
| dle chuti kečup
| trochu sůl, vegeta
| trochu mléko
| trochu tatarské omáčky
Postup přípravy receptu Jarní květákový salát:
Květák rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Vychladlý posekáme nadrobno. Rajčata pokrájíme na kousky a pórek na kolečka. V míse smícháme květák s rajčaty, pórkem, tvarohovou majonézou. Nakonec dle chuti osolíme a ochutíme vegetou. Necháme proležet asi 1 hodinu na chladném místě.
Tvarohovou majonézu připravíme tak, že tvaroh rozšleháme s hořčicí, mlékem, tatarskou omáčkou a kečupem.
Fotky receptu Jarní květákový salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!