Použité suroviny receptu Jarní salát s ředkvičkami a okurkou:
2 hlávkové saláty
| 150 g mrkve
| 150 g okurky
| 150 g kedlubny
| 1 svazek ředkviček
| sůl
| cukr
| citronová šťáva
Postup přípravy receptu Jarní salát s ředkvičkami a okurkou:
Hlávkový salaát omyjeme a rozdělíme na listy, kterými vyložíme mísu. Mrkev a kedlubnu nastrouháme, okurky a ředkvičky nakrájíme na kolečka, vše promícháme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Můžeme přidat i trochu cukru. Míchanou zeleninu položíme na hlávkové listy a podáváme studené. Přeji dobrou chuť!
Fotky receptu Jarní salát s ředkvičkami a okurkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!