Vložil: | Martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 12 |
|
|
Použité suroviny receptu Játra na cibulce:
250 g jater
| 4 nakrájené cibulky
| mouka,tuk na opékání,trochu slaniny,sůl
Postup přípravy receptu Játra na cibulce:
Játra opereme a necháme oschnout. Nakrájíme na řezy asi 2 cm silné a na každý řez položíme slaninu a propíchneme hřebíčkem. Obalíme v mouce po obou stranách a položíme na rozpuštěný tuk. Přidáme cibulku, pečeme v troubě nebo na přikryté pánvi, dokud játra nezměknou.
Fotky receptu Játra na cibulce:
Fotky vložil: Natural,MichelePrg,Torta,filipi,Nandiči,kozaroza