Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra v alobalu

fotka Játra v alobalu
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Játra v alobalu:

120 g telecích jater  | 1 menší jablko  |  citronová šťáva  |  sůl  | 10 g másla

Postup přípravy receptu Játra v alobalu:

Odblaněná játra opečeme nasucho. Oloupané jablko nakrájíme na osminky, zakapeme citronovou šťávou, podlijeme 2 lžícemi vody a krátce podusíme. Plátek alobalu potřeme máslem, položíme na něj opečená játra, na ně podušená jablka. Zbylou šťávu z jablek nalijeme na pánev po opečení jater a výpek rozvaříme. Nalijeme jej na připravená játra, alobal pevně zabalíme a v troubě zapečeme na mřížce. Hotová játra přendáme na talíř i s jablky a lehce osolíme.


Fotky receptu Játra v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !