Použité suroviny receptu Játrová pomazánka s bůčkem:
100 g hovězích jater
| 125 g pečeného bůčku
| 15 g cibule
| 15 g másla
| mléko dle potřeby
| sůl
| sekaná pažitka
Postup přípravy receptu Játrová pomazánka s bůčkem:
Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme očištěná a pokrájená játra a dusíme je doměkka. Vychladlá umeleme na masovém strojku spolu s bůčkem. Vmícháme šťávu z jater, dle chuti sůl a zředíme malým množstvím mléka za stálého míchání. Nakonec přidáme sekanou pažitku a dobře promícháme.
Mažeme na plátky chleba.
Fotky receptu Játrová pomazánka s bůčkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!