Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.07. 2025
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játrové hašé

fotka Játrové hašé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Játrové hašé:

1 větší konzerva játrové paštiky  | 1 cibule  | 2 lžíce tuku  | 2-3 stroužky česneku  | 2-3 vejce  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce kečupu  | 4 lžíce nastrouhaného sýra  | 2 lžíce jemně posekané pažitky

Postup přípravy receptu Játrové hašé:

Nadrobno pokrájenou cibuli osmahneme na tuku, vmícháme paštiku a necháme ji roztavit. Přidáme prolisovaný česnek, vejce a za stálého míchání je necháme ztuhnout. Osolíme, opepříme a vmícháme kečup, sýr a pažitku.


Fotky receptu Játrové hašé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játrové hašé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !