Postup přípravy receptu Játrové jednohubky :
Je to velice jednoduché! Opravdu jen kuřecí játra - ostatní nemám vyzkoušená a určitě by to nebyla taková dobrota, takže... Jatýrka si vyčistíme od všeho, co tam nepatří, a nakrájíme na kusy - záleží na tom, jak velké plátky slaniny máte. Doporučuji si vybrat větší - širší a delší. A pak už jenom zabalíte kousek jater do slaniny a párátkem propíchneme skrz na skrz a položíte do pánve, hrnce, varného skla, pekáčku. Tak pokračujete, až máte vše zabalené.
Nebojte se dávat je hustě vedle sebe - krapet se spečou. Tak a to je vše!! Bez jakékoliv jiné úpravy - vody, omastku, soli. Prostě takhle to vložíte do předehřáté trouby a asi za 40 minut máte hotovo.
Slaninka pustí šťávičku a sůl, a tím jatýrka ochutí.
Jednohubky jsou super jako teplé a také studené.