Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.10. 2025
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játrový krém se sýrem a paprikou

fotka Játrový krém se sýrem a paprikou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Játrový krém se sýrem a paprikou:

500 g drůbežích jater  | 4 str. česneku  | 150 g eidamu  | 1 lžíce másla  | po 2 lžících kečupu a majonézy  |  sůl a pepř  |  olej  | na ozdobu červená paprika  |  rohlíky

Postup přípravy receptu Játrový krém se sýrem a paprikou:

Tvrdý sýr nastrouháme najemno. Česnek prolisujeme.
Na oleji zvolna orestujeme játra ze všech stran. Jakmile budou dobře propečená přidáme 1 lžíci másla, sůl a pepř. Odstavíme z tepla a necháme zchladnout.
Orestovaná játra vložíme do mísy, přidáme kečup a vše ponorným mixérem rozmělníme na kaši. Potom vmícháme nastrouhaný sýr, prolisovaný česnek a majonézu. Necháme vychladit a pak mažeme na kolečka rohlíků.
Zdobíme kouskem papriky.


Fotky receptu Játrový krém se sýrem a paprikou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játrový krém se sýrem a paprikou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !