Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kotlety na medu a mátě

fotka Jehněčí kotlety na medu a mátě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 90

Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety na medu a mátě:

4 jehněčí kotlety  | Marináda:  | 3 lžíce oleje  | 2 lžíce bílého vína  | 2 stroužky česneku  | Bylinkové máslo:  | 75 g másla  | 1/2 lžičky vinného octa  | hrst čerstvých lístků máty  | 1 lžíce medu  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety na medu a mátě:

Maso jemně naklepeme střenkou nože. Marinádu připravíme smícháním všech ingrediencí, česnek utřeme s trochou soli. Přelijeme jí maso a uložíme na hodinu do chladu, maso občas obrátíme a v marinádě obalíme. Máslo utřeme, smícháme s naddrobno nasekanou mátou, po kapkách přidáme ocet, dochutíme solí a pepřem a nakonec medem. Vše promícháme, rozložíme na pečicí papír a srolujeme do válečku. Uložíme do lednice. Maso opékáme na rozpáleném oleji z obou stran, asi 8 minut každou. Váleček másla nakrájíme na kolečka a položíme na kotlety, na talíři je máslem potíráme.


Fotky receptu Jehněčí kotlety na medu a mátě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotlety na medu a mátě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !