Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.10. 2025
Dnes má svátek František
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kotlety s jemnou omáčkou s tymiánem

fotka Jehněčí kotlety s jemnou omáčkou s tymiánem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 42

Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety s jemnou omáčkou s tymiánem:

6 jehněčích kotlet  | 100 g tvarohu tučného  | 2 lžíce oleje  | 3 lžičky mléka  | 3 str. česneku  | 200 ml vývaru  |  sůl, pepř, tymián

Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety s jemnou omáčkou s tymiánem:

Česnek rozmačkáme. Tvaroh s mlékem a tymiánem řádně prošleháme. Maso naklepeme a podle chuti osolíme a opepříme.
Na rozpáleném oleji řádně opečeme jehněčí kotletky doměkka. Hotové jehněčí přendáme na mísu a odložíme do tepla.
Ve výpeku osmahneme rozdrcený česnek, který podlijeme vývarem a chvilku povaříme. Za stálého míchání přidáváme připravený tvaroh s kořením. Jakmile omáčka vzkypí, odstavíme ji z tepla.
Jehněčí kotletky podáváme na předehřátých talířích a přeléváme omáčkou.


Fotky receptu Jehněčí kotlety s jemnou omáčkou s tymiánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotlety s jemnou omáčkou s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !