Postup přípravy receptu Jehněčí kýta plněná sýrem, šunkou s vínem:
Maso bez kostí potřeme pepřem a solí a posypeme zelenou petrželkou. Rozložíme jej a položíme do něj plátky šunky a navrch sýr. Vše opatrně zabalíme jako roládu a svážeme pevnou nití.
Roládu vložíme do máslem vymazaného pekáče a opečeme ze všech stran. Když nám maso hezky zahnědlo, tak ho zalijeme vínem a je-li potřeba tak i vodou. Pečeme asi 1/2 hodiny. Brambory osolíme, trochu opepříme a celé je přidáme k masu na pekáč. Pečeme na střední teplotu ještě asi hodinu a čtvrt. Je-li potřeba, podléváme vodou.
Fotky receptu Jehněčí kýta plněná sýrem, šunkou s vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!