Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kýta s anlickou slaninou, na víně s rozmarýnem

fotka Jehněčí kýta s anlickou slaninou, na víně s rozmarýnem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 29

Použité suroviny receptu Jehněčí kýta s anlickou slaninou, na víně s rozmarýnem:

1,5 kg jehněčí kýty  | 1 lžíce hořčice  | 1 lžička solamylu  | 6 lžic zakys. smetany  | 150 g cibule  | 1 lžička rozmarýnu  |  sůl a pepř  | 1/2 lžičky tymiánu  | 150 g angl. slaniny  | 250 ml červeného vína  | 5 lžic oleje

Postup přípravy receptu Jehněčí kýta s anlickou slaninou, na víně s rozmarýnem:

Z oleje, hořčice a koření připravíme marinádu, kterou maso dobře potřeme, dáme do pekáče a pečeme asi 45 minut. Občas podlijeme červeným vínem, aby se nám maso a šťáva nepřipálily.
Cibuli si oloupeme, spolu se slaninou nakrájíme na kostičky a na posledních třicet minut přidáme k pečeni.
Upečenou kýtu přeložíme na servírovací talíř a před krájením necháme odpočinout.
Ve smetaně rozšleháme solamyl, který vlijeme do vypečené šťávy a povaříme.


Fotky receptu Jehněčí kýta s anlickou slaninou, na víně s rozmarýnem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kýta s anlickou slaninou, na
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Jehněčí kýta s anlickou slaninou, na
Obrázek uživatelky
profil
Nejsme nás natoto maso zvyklí a neumíme ho správně upravit, ale zažila jsem na dovolené, že jsem skutečně nepoznala, jaké maso jím, tak bylo výborně upravené.
Obrázek uživatelky
profil
Nejsme nás natoto maso zvyklí a neumíme ho správně upravit, ale zažila jsem na dovolené, že jsem skutečně nepoznala, jaké maso jím, tak bylo výborně upravené.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles