8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kýta se slaninou a cibulí na jehle

fotka Jehněčí kýta se slaninou a cibulí na jehle
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Jehněčí kýta se slaninou a cibulí na jehle:

150 g slaniny  | 1 kg jehněčí kýty  | 25 g česneku  | 15 g soli  | 75 g oleje  |  pepř  | 150 g cibule

Postup přípravy receptu Jehněčí kýta se slaninou a cibulí na jehle:

Připravíme si zeleninu. Cibuli nakrájíme na kolečka a česnek prolisujeme.
Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, okořeníme, potřeme česnekem a olejem. Naložené jehněčí necháme v chladničce asi 2 hodiny odpočinout.
Odleželé maso střídavě napichujeme na špíz společně se slaninou a cibulí, pravidelně střídáme. Na rozpáleném oleji špízy opečeme.
Hotové jehněčí maso poléváme olejem, na němž jsme špízy smažili.


Fotky receptu Jehněčí kýta se slaninou a cibulí na jehle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kýta se slaninou a cibulí na
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !