Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na divoko

fotka Jehněčí na divoko
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí na divoko:

600 g jehněčího masa  | 3-4 lžíce oleje  | 2-3 stroužky česneku  |  svazeček petrželky  |  špetka rozmarýnu  |  špetka mletého pepře  |  sůl  | 1 dl vinného octa  | 2-3 kostky cukru  | 2 dl bílého přírodního vína  |  šťáva z 1 citrónu

Postup přípravy receptu Jehněčí na divoko:

Na oleji lehce osmahneme oloupaný nakrájený česnek, přidáme nakrájenou petrželku, rozmarýn, maso nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme a osmahneme ze všech stran. Za neustálého míchání přilijeme ocet, přidáme cukr a nakonec víno. Udusíme doměkka. Před podáváním zakapeme citrónem. Podává se obvykle studené s bramborovými noky.


Fotky receptu Jehněčí na divoko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na divoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !