500 g jehněčích filetů
| 200 g žampionů
| 2 lžíce oleje
| 1 cibule
| 20 g másla
| 1 lžíce mouky
| 1/8 l bílého vína
| 1/8 l masového vývaru
| 60 ml mléka
| 60 ml smetany
| 2 lžíce jíšky
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Jehněčí na smetaně:
Maso a houby nakrájejte nadrobno, nejprve poduste maso, potom houby.
Cibuli osmahněte na oleji. Zaprašte ji moukou a osmahněte dozlatova. Rozřeďte vývarem a vínem.
Přidejte mléko a smetanu na vaření, vmíchejte jíšku, povařte. Vložte maso a houby, prohřejte a dochuťte. Jako příloha se hodí ploché nudle.
Fotky receptu Jehněčí na smetaně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!