8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na zelených fazolkách

fotka Jehněčí na zelených fazolkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jehněčí na zelených fazolkách:

500 g zelených fazolek  | 1 chili paprička  | 200 g cherry rajčátek  | 1 dl sójové omáčky  | 1 lžička oleje  | 2 lžíce balsamicového octa  | 8 jehněčích plátků

Postup přípravy receptu Jehněčí na zelených fazolkách:

Fazolky opereme, očistíme a rozpůlíme. Vaříme je v osolené vodě asi 15 minut. Chili najemno nasekáme.
Promícháme se sójovou omáčkou. Rozpálíme olej a asi 6 minut na něm smažíme plátky masa.
Na poslední minutu přidáme rajčata, osolíme a opepříme.
Maso zakapeme octem. Podáváme s fazolemi a rajčaty.
Přidáme sójovou omáčku.


Fotky receptu Jehněčí na zelených fazolkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na zelených fazolkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !