Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jejda z červených fazolí

fotka Jejda z červených fazolí
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jejda z červených fazolí:

250 g červených fazolí  | 1 cibule  | 2 lžíce hladké mouky  | 3 lžíce oleje  | 2 lžičky mleté sladké papriky  | 1 lžička mleté pálivé papriky  | 2 brambory  | 3 stroužky česneku  | špetka majoránky  | špetka kmínu  | 1 lžíce libečku  | 1 bujón  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Jejda z červených fazolí:

Uvaříme fazole do poloměkka.
Rozpálíme olej, lehce osmahneme cibuli a zasypeme hladkou mouku. Necháme orestovat a přidáme sladkou i pálivou papriku, po chvíli přidáme vodu. Necháme 20 minut povařit. Přidáme brambory nakrájené na menší kostky, fazole (můžeme i s vodou, ve které jsme je vařily), chvíli vaříme a přidáme 1 kostku bujónu, kmín, pepř a nakonec majoránku, libeček, utřený česnek, popř. přisolíme.


Fotky receptu Jejda z červených fazolí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jejda z červených fazolí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !