Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jelení guláš na německý způsob

fotka Jelení guláš na německý způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jelení guláš na německý způsob :

600 g jelení plece bez kostí  | 100 g švestek  | 40 g slaniny  | 2 dl bílého vína  | 1 cl brandy  | 1 lžíce cukru  | 1 lžíce oleje  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce mandlí (ořechová jádra)  | 2 cibule  |  pepř  |  ocet  |  citrónová šťáva  |  sůl  |  voda na podlití

Postup přípravy receptu Jelení guláš na německý způsob :

1. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme na oleji, přidáme maso pokrájené na kostky, osolíme a opepříme.
2. Vmícháme na plátky nakrájenou cibuli a dusíme pod pokličkou na malém plaménku.
3. Když se šťáva z masa vydusí, posypeme maso cukrem, pokapeme octem, poprášíme hladkou moukou a necháme propařit pod pokličkou
4. Asi za 2 minuty vše zamícháme, zalijeme vínem a trochou vody a dusíme, až maso změkne.
5. Švestky odpeckujeme, pokapeme citrónovou šťávou a brandy, necháme nasáknout, přidáme společně s pokrájenými mandlemi (ořechy) do hotového guláše a prohřejeme.



Fotky receptu Jelení guláš na německý způsob :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení guláš na německý způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !