Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 135 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Jelení hrudí vařené, obložené zeleninou:
1 kg jeleního hrudí
| 1,5 l vody
| 1 velká cibule
| 1 mrkev
| 1 petržel
| půl celeru
| 5 kuliček pepře
| 4 kuličky nového koření
| 2 bobkové listy
| sůl
Postup přípravy receptu Jelení hrudí vařené, obložené zeleninou:
Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme, nakrájíme na úhledné porce a podáváme s bramborami a obložené naloženou zeleninou. Tu si můžeme opéct na másle nebo si z ní udělat salát.
Polévku (vývar) upravíme stejně jako hovězí polévku.
Fotky receptu Jelení hrudí vařené, obložené zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!