Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení perkelt

fotka Jelení perkelt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jelení perkelt:

jelení žebra  | 600 g jelení maso z kýty  |  sádlo  |  sůl  | 1 cibule  |  hovězí vývar  |  mletá paprika  |  mletý pepř  | Vše přiměřeně počtu osob

Postup přípravy receptu Jelení perkelt:

Cibuli nadrobno nakrájíme a orestujeme ji an rozpáleném sádle. Potom ji zaprášíme mletou paprikou, osolíme, přidáme k ní žebra posekaná na menší kousky, nakrájené maso z kýty a dusíme. Během dušení podléváme vývarem. Když maso změkne a odděluje se od kostí, je perkelt hotový. Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.


Fotky receptu Jelení perkelt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !