Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.02. 2025
Dnes má svátek Hynek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení perkelt

fotka Jelení perkelt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jelení perkelt:

jelení žebra  | 600 g jelení maso z kýty  |  sádlo  |  sůl  | 1 cibule  |  hovězí vývar  |  mletá paprika  |  mletý pepř  | Vše přiměřeně počtu osob

Postup přípravy receptu Jelení perkelt:

Cibuli nadrobno nakrájíme a orestujeme ji an rozpáleném sádle. Potom ji zaprášíme mletou paprikou, osolíme, přidáme k ní žebra posekaná na menší kousky, nakrájené maso z kýty a dusíme. Během dušení podléváme vývarem. Když maso změkne a odděluje se od kostí, je perkelt hotový. Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.


Fotky receptu Jelení perkelt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !