Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jelení ragú

fotka Jelení ragú
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jelení ragú:

800 g jeleního plecka  | 1/2 lžičky pepře  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 cibule  | 4 lžíce oleje  | 3/8 l červeného vína  | 1 bobkový list  | 2 hřebíčky  | 6 kuliček pepře  | 150 g kyselé smetany  | 1 lžička mleté sladké papriky  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Jelení ragú:

Maso nakrájíme na třícentimetrové kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Olej silně rozpálíme, masové kostky necháme ze všech stran osmahnout. Cibuli krátce restujeme s masem, přidáme červené víno a koření. Ragú dusíme přikryté při mírné teplotě, dokud maso nezměkne. Po změknutí maso vyndáme, šťávu zahustíme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a sladkou papriku. Necháme povařit, pak přecedíme a hotovou omáčku dochutíme solí a pepřem. Maso zahřejeme v omáčce ale nevaříme. Před podáváním necháme ještě 5 minut odležet.


Fotky receptu Jelení ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !