Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení ragú na červeném bíně

fotka Jelení ragú na červeném bíně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jelení ragú na červeném bíně:

800 g jeleního plecka  | 1/2 lžičky pepře  | 2 lžíce hladké mouky  | 4 lžíce oleje  | 150 g cibule  | 1 bobkový list  | 2 hřebíčky  | 6 celých pepřů  | 150 g zakysané smetany  | 1 lžička sladké papriky  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Jelení ragú na červeném bíně:

Maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a obalte v mouce. Rozpalte olej a maso nechte ze všech stran osmahnout. Cibuli restujte s masem, přilijte víno a koření. Ragú duste dokud maso nezměkne. Po změknutí maso vyndejte, štávu zahustěte smetanou ve které jste rozmíchali hladkou mouku. Nechte povařit, pak přecedte a hotovou omáčku dochutte solí a pepřem. Maso zahřejte v omáčce ale nevařte.


Fotky receptu Jelení ragú na červeném bíně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení ragú na červeném bíně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !