Vložil: | MICHALKA16 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jelení ragú na červeném bíně:
800 g jeleního plecka
| 1/2 lžičky pepře
| 2 lžíce hladké mouky
| 4 lžíce oleje
| 150 g cibule
| 1 bobkový list
| 2 hřebíčky
| 6 celých pepřů
| 150 g zakysané smetany
| 1 lžička sladké papriky
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Jelení ragú na červeném bíně:
Maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a obalte v mouce. Rozpalte olej a maso nechte ze všech stran osmahnout. Cibuli restujte s masem, přilijte víno a koření. Ragú duste dokud maso nezměkne. Po změknutí maso vyndejte, štávu zahustěte smetanou ve které jste rozmíchali hladkou mouku. Nechte povařit, pak přecedte a hotovou omáčku dochutte solí a pepřem. Maso zahřejte v omáčce ale nevařte.
Fotky receptu Jelení ragú na červeném bíně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!