1-1,2 kg zvěřiny
| 4 stroužky česneku
| 100-120 g slaniny
| pepř
| kmín
| 2 ks cibule /větší/
| 100-120 g sádla
| 2 lžíce mouky
| sůl
Postup přípravy receptu Jelení roštěnky:
Zvěřinu necháme odležet v jalovčinkách. Pak ji nakrájíme na řízky, které naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem a obložíme slaninou. Do kastrolu vložíme 1/2 cibule, necháme ji podusit, na ni vložíme řízek posypaný kmínem a cibulí. Na ní vložíme další atd. Jelení roštěnky podléváme jen mírně. Šťávu pak zaprášíme moukou a chvilku povaříme.
Fotky receptu Jelení roštěnky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!