Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 180 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Jelení steak na divoko :
600 g jeleního masa
| 2 ks cibule a jablka
| hrst sušených hub
| 50 g sušených rajčat
| 200 g višňového kompotu
| 100 ml červeného vína
| 6 kuliček jalovce
| 1ks sušená chilli paprička
| trocha soli, celého barevného pepře, estragonu
| pár koleček pomeranče, ananasu
| vinný ocet
Postup přípravy receptu Jelení steak na divoko :
Sušené houby a rajčata dáme do malé misky, zalijeme vínem a necháme odstát. Maso nakrájíme a lehce naklepeme. Rozehřejeme pánev a na suché dno uložíme maso. Otočíme ho, lehce osolíme a přidáváme cibuli nakrájenou na kolečka, jalovec, chilli papričku, estragon a kuličky pepře. Jablka nakrouháme na tenké plátky a přidáme k masu spolu s namočenými houbami a rajčaty, která jsme si už připravili, včetně vinné marmelády spolu s višňovým kompotem. Nahoru poklademe kolečka ananasu a pomeranče. Nemícháme, přikryjeme poklicí a necháme lehce dodusit.
Fotky receptu Jelení steak na divoko :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!