Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Jelení steaky po ďábelsku:
800 g jelení kýty
| 150 g vepřového masa
| 80 g slaniny
| 100 g másla
| 80 g žampionů
| vejce
| žemle
| 1 dl mléka
| 1 cibule
| podle chuti: pepř, zázvor, muškátový květ, zelená petrželka, sůl
| 1 lžíce koňaku
Postup přípravy receptu Jelení steaky po ďábelsku:
Z odleželé kýty nařežeme silnější řízky, do každého uděláme ostrým nožem kapsu. Připravíme si náplň: vepřové maso umeleme s usmaženou cibulkou a v mléce namočenou houskou. Do směsi přidáme vejce, nakrájené a podušené žampióny, lžíci koňaku, sůl a ostatní koření. Naplníme řízky, zašijeme nebo zašpejlujeme a v troubě pečeme na másle dozlatova. Můžeme polévat kyselou smetanou.
Fotky receptu Jelení steaky po ďábelsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!