Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení steaky po ďábelsku

fotka Jelení steaky po ďábelsku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jelení steaky po ďábelsku:

800 g jelení kýty  | 150 g vepřového masa  | 80 g slaniny  | 100 g másla  | 80 g žampionů  |  vejce  |  žemle  | 1 dl mléka  | 1 cibule  | podle chuti: pepř, zázvor, muškátový květ, zelená petrželka, sůl  | 1 lžíce koňaku

Postup přípravy receptu Jelení steaky po ďábelsku:

Z odleželé kýty nařežeme silnější řízky, do každého uděláme ostrým nožem kapsu. Připravíme si náplň: vepřové maso umeleme s usmaženou cibulkou a v mléce namočenou houskou. Do směsi přidáme vejce, nakrájené a podušené žampióny, lžíci koňaku, sůl a ostatní koření. Naplníme řízky, zašijeme nebo zašpejlujeme a v troubě pečeme na másle dozlatova. Můžeme polévat kyselou smetanou.


Fotky receptu Jelení steaky po ďábelsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení steaky po ďábelsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !