Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení svíčková z Tater

fotka Jelení svíčková z Tater
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jelení svíčková z Tater:

900 g svíčkové z jelena  | 150 g žampionů  | 150 g kysané smetany  | 1/2 sklenice bílého vína  | 2 cibule  | 1 lžíce kaparů  | 40 g hladké mouky  |  vývar, brusinkový kompot, olej, sůl a mletý pepř

Postup přípravy receptu Jelení svíčková z Tater:

Maso nakrájené na plátky osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme na oleji. Maso poté dáme do tepla. Do výpeku přidáme nakrájené cibule, plátky žempionů a kapary. Směs promícháme, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme vývarem, přidáme maso a krátce podusíme. Na závěr přidáme smetanu, víno a necháme povařit.
Maso podáváme přelité šťávou, ozdobené citronem, s houskovými knedlíky a brusinkovým kompotem.


Fotky receptu Jelení svíčková z Tater:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení svíčková z Tater
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !