Vložil: | Hhannulla |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 150 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Jelenní skoky na topinky:
500 g hovězí zadní
| 0,5 kg vepřová kotleta
| sůl, pepř, mleté nové koření
| cibule
| olej
| 1-2 Moravanky
| křen
Postup přípravy receptu Jelenní skoky na topinky:
Maso nakrájíme na kostky a naložíme den dopředu - osolit, pepř, mleté koření, na kolečka cibuli a trochu oleje. Druhý den usmažit cibulku, přidat maso. Asi 1/2 hodiny dusit, až pustí šťávu. Potom přidáme Moravanku i s nálevem (z feferonek vybrat zrníčka, cibuli nakrájet, nakrájené okurky přidat až na konec). Pak dusíme min. 1 hodinu, asi 1/2 hodiny před koncem oddělat pokličku, aby vyvřela voda. Podává se na topince s křenem.
Fotky receptu Jelenní skoky na topinky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!