Použité suroviny receptu Jemná sýrová nádivka s hráškem:
250 g uvařených brambor
| 150 g eidamu
| 150 g mraženého hrášku
| 250 ml mléka
| 2 vejce
| 2 rohlíky
| muškátový květ
| sůl
Postup přípravy receptu Jemná sýrová nádivka s hráškem:
Žloutky rozkvedláme do mléka a přidáme rohlíky. Osolíme a okořeníme muškátovým květem. Než se rohlíky rozmočí, jemně nastrouháme sýr a brambory. Z bílků ušleháme sníh. Obojí vmícháme do mléka a přidáme mražený hrášek. Těsto vylijeme do tukem vymazaného a strouhankou vysypaného srnčího hřbetu. Nádivku upečeme v předehřáté troubě při 180 stupních.
Fotky receptu Jemná sýrová nádivka s hráškem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!