Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jemné meruňkové řezy

fotka Jemné meruňkové řezy
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jemné meruňkové řezy:

Na těsto:  | 300g hladké mouky  | 1 vejce  | 200g másla  | 175g cukru  | 1 balení citrónového aroma  | Kromě toho:  | 2 plechovky meruněk (každá po 850 ml)  | 600g jogurtu (1,5% tuku)  | 3 vejce  | 50g nasekaných pistácií  | 1 1/2 balení vanilkového pudinku,  | 1 balení citrónového aroma  | 200 ml mléka  | 150g cukru  | 2 lžíce meruňkové zavařeniny

Postup přípravy receptu Jemné meruňkové řezy:

1. Prosejeme mouku a přidáme vejce, máslo, cukr a aroma a vypracujeme těsto. Zabalíme do fólie a necháme v lednici 60 minut.

2. Vyválíme těsto na 35x24 cm a dáme na vymaštěný a strouhankou vysypaný plech. Nakrájíme meruňky a dáme je na těsto.

3. Předehřejeme troubu na 180° C. Smícháme jogurt s vejci, pudinkem, cukrem, aroma a mlékem. Potřeme těsto a pečeme 50 minut. Vyjmeme, necháme vychladnout.

4. Zahřejeme marmeládu, potřeme jí koláč a posypeme pistáciemi.


Fotky receptu Jemné meruňkové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemné meruňkové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !