Použité suroviny receptu Jemný salát z červené řepy :
1 středně velká bulva červené řepy
| 2 l vody na uvaření řepy
| 250 ml smetany na šlehání
| špetka soli
| špetka mletého pepře
| 1 lžička moučkového cukru
| 1 lžička vinného octa
| 1 lžíce jemně nasekané pažitky
Postup přípravy receptu Jemný salát z červené řepy :
Omytou řepu zbavíme kořínků, ve vodě uvaříme doměkka i se sloupkou, po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Smetanu našleháme s cukrem, solí a pepřem. Pokrájenou řepu smícháme s octem a ochucenou smetanou, po vychlazení posypeme pažitkou.
Fotky receptu Jemný salát z červené řepy :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!