Vložil: | Martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jihočeská velikonoční nádivka:
500 g vepřového plecka
| 500 g uzené krkovičky
| 500 g masa z králíka
| 6 ks rohlíků
| 6 ks vajec
| česnek,kopřivy,openec,
| pažitka,petrželka,nové koření,pepř,sůl
Postup přípravy receptu Jihočeská velikonoční nádivka:
Maso uvaříme. Vepřové a králíčí maso umeleme, uzené nakrájíme na kousky. Přidáme rohlíky navlhčené polévkou a vejce. Vše dobře promícháme. Přidáme mleté nové koření, pepř, sůl, třený česnek, nasekané omyté kopřivy a openec, sekanou petrželku a pažitku a vše dokonale promícháme. Tuto směs rozetřeme stejnoměrně do vymaštěného pekáče a zvolna pečeme. Jihočeskou velikonoční nádivku podáváme teplou i studenou se salátem.
Fotky receptu Jihočeská velikonoční nádivka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!