Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jihočeský bažant

fotka Jihočeský bažant
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jihočeský bažant:

1 bažant  | 100 g slaniny  | 75 g sádla  | 75 g másla  | 200 g žampionů  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Jihočeský bažant:

Bažanta vykucháme a očistíme. Protkneme jej poloviční dávkou slaniny, zbylou dávku osmahneme na másle se sádlem s nasekanou cibulí. Ochutíme kořením (nové koření, bobkový list), podle chuti opepříme a osolíme. Bažanta osolíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Průběžně jej podléváme a nezapomeneme ho párkrát obrátit. Omyté žampióny nakrájíme na středně tenké plátky a zprudka osmahneme. Když je bažant skoro upečený, přidáme k němu žampióny. Vše ještě chvíli podusíme a pak podáváme.


Fotky receptu Jihočeský bažant:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jihočeský bažant
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !