Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachna na jalovci

fotka Kachna na jalovci
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Kachna na jalovci:

1 kachna  |  peř  |  sůl  | 5 zrnek jalovce  | 1 větší cibule  | 100 g slaniny  | 4 zrnka pepře  | 2 zrnka nového koření  | 1 bobkový list  | 1/2 litru červeného vína  | 1-2 lžíce mouky

Postup přípravy receptu Kachna na jalovci:

Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji vyškvařit. Ke škvarečkům dáme osmahnout nadrobno nakrájenou cibuli. Na tento podklad dáme kachnu, kterou jsme na povrchu i zevnitř potřeli směsí roztlučeného jalovce, pepře a soli. Mírně podlejeme vínem, přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list a za občasného polévání vínem a vypečenou šťávou pečeme doměkka. Větší část vína ponecháváme na přípravu omáčky po dopečení masa. Omáčku připravíme tak, že šťávu vydusíme, přidáme mouku, zasmahneme a za stálého míchání ředíme vínem. Povaříme, až se omáčka o třetinu odpaří. Pak v ní prohřejeme rozporcovanou kachnu.


Fotky receptu Kachna na jalovci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna na jalovci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !