Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.02. 2025
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachna na švestkách

fotka Kachna na švestkách
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 145 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kachna na švestkách:

1 kachna asi 2 kg  | 5 lžic másla  |  drcený černý pepř  | 4 cibule  | 5 kuliček jalovce  | 4 hřebíčky  | 300 ml suchého bílého vína  | 1 lžíce hladké mouky  | 100 g sušených švestek  | 2 kyselá jablka  | snítka tymiánu  | trocha majoránky

Postup přípravy receptu Kachna na švestkách:

Kachnu naporcujeme, osolíme a opepříme. Rozehřejeme máslo, na němž ze všech stran maso opečeme a přeložíme do pekáče. Cibuli nakrájíme nadrobno a jalovcem, hřebíčky a majoránky přidáme k masu a podlijeme vínem. Pečeme při 200°C doměkka. Porce kachny vyjmeme a udržujeme v teple. Výpek vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a krátce orestujeme. Jíšku zalijeme vodou, promícháme a asi 10 minut vaříme. Zbylé cibule nakrájíme na měsíčky a sušené švestky a jablka na kostičky. Rozehřejeme zbytek másla, přidáme cibule, ovoce a snítku tymiánu. Orestujeme, zalijeme zahuštěnou šťávou a ještě chvilku povaříme. Kachnu dáme na talíře a podlijeme omáčkou.


Fotky receptu Kachna na švestkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna na švestkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !