Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachna po italsku

fotka Kachna po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kachna po italsku:

1 kachna  | 1 cibule  | 1 menší petržel  | 2 karotky  | kousek celeru  | 50 g oleje  | 100 g slaniny  | 5-8 rajčat  |  sůl  |  pepř  | hrst sušených hub  | 200 g rýže  | 50 g másla  | 100 g parmazánu

Postup přípravy receptu Kachna po italsku:

Slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme ji v pekáči na rozpáleném oleji. Zeleninu nakrájíme na kostičky a přidáme ke slanině. Kachnu osolíme, opepříme a dáme ji na zeleninový podklad. Polijeme trochou vody, přikryjeme a pečeme na občasného polévání vypečenou šťávou. V polovině pečení přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata a hrst sušených hub, které jsme přes noc namočili v mléce. Než je maso upečené, opražíme na másle opranou rýži, zalejeme ji vodou tak, aby sahala asi 2 cm nad rýži, a dusíme doměkka. Naporcovanou kachnu podáváme s rýží, politou vypčenou šťávou a posypenou parmazánem.


Fotky receptu Kachna po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !