Vložil: | JINDRAKU |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: |
![4/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Kachní klobásy:
300 g kachního masa
| 50 g kachních jater
| skopová střívka
| sůl, pepř
| NA přílohu:
| 150 g čočky
| 200 g cibule
| česnek
| celer
| mrkev
| pórek
| 100 g kachních jater, nakrájených na kostky
| 1 lžíci sdkané ploché petržele
| kachní šťávu ochucenou balzamikovým octem
| smaženou cibulkou
Postup přípravy receptu Kachní klobásy:
Maso umelte, ochuťte a do směsi vmíchejte chlazená játra. Naplňte střívka, klobásy krátce povařte a dejte je vychladit. Čočku s očištěnou zeleninou nakrájenou nadrobno uvařte ,,al dente´´ a ochuťte. Kachní játra orestujte nasucho, přidejte čočku a podlijte vývarem z čočky. Klobásy opečte dozlatova. Na talíře rozdělte čočku, navrch dejte klobásy. Přelijte kachní šťávou, ochuťte balzamikovým octem a navrch dejte smaženou cibulku.
Fotky receptu Kachní klobásy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!