400 g kachních prsíček vcelku
| 2 lžíce oleje
| 2 lžičky koření na drůbež
| 40 g světlých rozinek
| 2 lžíce brandy
| 20 g pražených piniových oříšků
| 30 ml olivového oleje
| 1 lžíce balzamikového octa
| sůl
| 100 g rokety
| 2 lžíce zrníček z granátového jablka
Postup přípravy receptu Kachní prsíčka jinak:
Kachní prsíčka opečeme na pánvi na oleji. Maso vložíme do pekáče, posypeme kořením, podlijeme 100 ml vody, překryjeme alobalem a pečeme v zahřáté troubě na 200 °C asi 40 minut. Rozinky namočíme do brandy a před použitím scedíme. Vychlazená kachní prsíčka nakrájíme na tenké plátky.
Olivový olej smícháme s octem a špetkou soli. Na servírovací talíř položíme nakrájená kachní prsíčka, na ně roketu, posypeme piniovými oříšky, zrníčky granátového jablka a rozinkami.
Servírujeme pokapané směsí olivového oleje a balsamikového octa.
Fotky receptu Kachní prsíčka jinak:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!