Použité suroviny receptu Kančí kotlety v segedínském zelí:
4 kančí kotlety (po 120-150g)
| špetka soli
| na obalení hladká mouka
| 3 lžíce sádla
| 1 cibule
| 2 lžičky sladké mleté papriky
| 1/2 lžičky drceného kmínu
| asi 300 g kysaného zelí
| 150-200 g zakysané smetany
Postup přípravy receptu Kančí kotlety v segedínském zelí:
Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme kotlety a po obou stranách je opečeme. Potom je okořeníme mletou paprikou a kmínem, přidáme zelí a dusíme doměkka. Nakonec přimícháme zakysanou smetanu a jen krátce prohřejeme.
Fotky receptu Kančí kotlety v segedínském zelí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!