Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí kýta

fotka Kančí kýta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kančí kýta:

1-1,2 kg kýty  | 1 lžička pepře  |  sůl  | 2 lžičky tlučeného jalovce  | 1/2 l červeného vína  | 1-2 ks bobkové listy  | 100 g másla  | 3-4 lžičky šípkové zavařeniny  | 1 ks cibule  |  citr. šťáva

Postup přípravy receptu Kančí kýta:

Kýtu potřeme solí, pepřem a jalovcem. Do 1/2 vody přilijeme víno, vložíme maso a cibuli a vaříme do poloměkka. Na pekáč s rozpuštěným máslem, přidáme malinko vývaru a dáme péci maso do růžova. Šťávu zaprášíme moukou, šípkovou zavařeninou, přidáme citr. šťávu. Chvilku povaříme a kančí kýtu vložíme zpět.


Fotky receptu Kančí kýta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !