Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí maso na víně

fotka Kančí maso na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kančí maso na víně:

400 g kančí maso z plecka  | 50 g slaniny  |  sůl  |  mletý pepř  | 2 hřebíček  | 2 dcl bílé víno  | 2 dcl masový vývar  | 2 lžíce nastrohaný starší chléb  | 1 lžíce drobně nakrájená petrželová nať

Postup přípravy receptu Kančí maso na víně:

Maso nakrájíme na plátky a zlehka naklepeme. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a když pustí sádlo, vložíme maso a prudce opečeme. Potom osolíme, okořeníme mletým pepřem a tlučenými hřebíčky, podlijeme vínem a přiklopené dusíme. Nakonec podlijeme masovým vývarem, přidáme nastrouhaný starší chléb, nakrájenou zelenou celerovou nať a všechno společně udusíme doměkka.


Fotky receptu Kančí maso na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí maso na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !