Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.10. 2025
Dnes má svátek Šarlota,Zoja,Zoe
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kančí pečeně

fotka Kančí pečeně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 27

Použité suroviny receptu Kančí pečeně:

1 kg masa z divočáka bez kosti  | 5 ks jalovce  | 5 ks nového koření  | 5 ks celého pepře  | 5 ks bobkového listu  | 1 cibule  | 4 stroužky česneku  | 1 petržel  | 1 mrkev  | 1/2 celeru

Postup přípravy receptu Kančí pečeně:

Maso opereme, odblaníme, osolíme, zprudka osmahneme na oleji a vložíme celé do pekáče. Přidáme koření, na kostky nakrájenou zeleninu, na kolečka cibuli a česnek. Zalejeme vodou a pečeme při 200 stupních do měkka. Po upečení vyjmeme, a výpek zahustíme trochou mouky rozšlehané ve vodě.



Fotky receptu Kančí pečeně:

Kančí pečeně
Fotky vložil: tajnostii 
Hodnocení receptu Kančí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !