Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí ragú

fotka Kančí ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kančí ragú:

600 g kančí kýty  | 2 lžíce oleje  | 100 g anglické slaniny  | 2 cibule  | 4 stroužky česneku  | špetka soli  | špetka pepře  | 6 kuliček jalovce  | 6 kuliček pepře  | 2 bobkové listy  | 1 snítka tymiánu  | 2 lžíce hořčice  | 2 papriky  | 250 ml bílého vína  | 100 ml kysané smetany

Postup přípravy receptu Kančí ragú:

1. Odblaněné maso nakrájíme na kostky. V kastrole rozehřejeme olej a opečeme na něm slaninu nakrájenou nadrobno. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a usekaný česnek, osmahneme a vsypeme kostky masa.

2. Maso opečeme za stálého míchání ze všech stran, osolíme, přidáme koření, na proužky nakrájené papriky a hořčici. Krátce osmahneme, zalijeme částí bílého vína, trochou vody nebo vývaru a dusíme pod poklicí doměkka. Podle potřeby podlijeme vodou nebo vínem. Ke konci varu dolijeme bílým vínem, ještě chvíli provaříme a nakonec zjemníme smetanou a prohřejeme. Dochutíme solí a mletým pepřem.


Fotky receptu Kančí ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !