Vložil: | MonikaK |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
![5.54/10, hlasovalo 26 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.54/10, hlasovalo 26 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.54/10, hlasovalo 26 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.54/10, hlasovalo 26 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.54/10, hlasovalo 26 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.54/10, hlasovalo 26 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![5.54/10, hlasovalo 26 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.54/10, hlasovalo 26 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.54/10, hlasovalo 26 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 26 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr na pivě :
6 ks očištěných porcí kapra,
| sůl, pepř,
| 250 ml světlého piva,
| 2 polévkové lžíce oleje,
| 1 ks středně velká cibule,
| citronová šťáva,
| 50 g másla,
| mletý kmín, sladká paprika.
Postup přípravy receptu Kapr na pivě :
Kousky ryby osolíme, opepříme, pokapeme pivem (ne vším) a vložíme asi na hodinu do chladničky. Na oleji osmahneme na tenká kolečka pokrájenou cibuli a vložíme na ni porce kapra. Zalijeme zbylým pivem, mírně pokapeme citronovou šťávou, okořeníme kmínem a paprikou, přidáme máslo a na mírném ohni kapra na pivě pomalu dusíme doměkka. Jako příloha se hodí bramborový salát, bramborová kaše nebo chléb.
Fotky receptu Kapr na pivě :
Fotky vložil: jelena