Použité suroviny receptu Kapustičky v česnekovém krému:
400 g růžičková kapusta
| 1 smetana ke šlehání
| podle chuti česnek
| 1 cibule
| olej
| 150 g tvrdý sýr
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Kapustičky v česnekovém krému:
Jednotlivé růžičky kapusty důkladně očistíme a povaříme v osolené vodě. Ve smetaně povaříme několik stroužků česneku a důkladně rozmixujeme. Na pánvi s rozpáleným olejem osmahneme drobně pokrájenou cibuli a česnek. Přidáme povařené kapustičky, česnekový krém, dochutíme solí a pepřem. Na mírném plameni dusíme za občasného míchání asi 10 minut. Na závěr vmícháme strouhaný tvrdý sýr. Podáváme nejlépe s těstovinami.
Fotky receptu Kapustičky v česnekovém krému:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!