Použité suroviny receptu Kapustové krokety po bulharsku:
600 g kapusty
| 50 g anglické slaniny
| 150 g vařeného slepičího masa
| 1 cibule
| 1 vejce
| 150 g strouhanky
| špetka pálivé papriky a majoránky
| špetka soli a pepře
Postup přípravy receptu Kapustové krokety po bulharsku:
Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Okapanou kapustu umeleme stejně jako cibuli a slaninu. Pak přimícháme drobně pokrájené slepičí maso, vejce, strouhanku a směs okořeníme. Dosolíme a dobře promícháme. Pak tvoříme vlhkou rukou krokety, které v rozpáleném oleji smažíme ze všech stran. Podáváme s brambory.
Fotky receptu Kapustové krokety po bulharsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!