Použité suroviny receptu Kapustové řezy s mletým masem:
2 lžíce oleje
| 1 cibule
| 300-400 g mletého masa
| 4-5 stroužků česneku
| mletý pepř
| drcený kmín
| koření vegeta
| sůl
| 1 menší kapusta
| 3-4 vejce
| 2-3 lžíce strouhanky
| tuk na vymazání
| strouhanku na vysypání zapékací misky
Postup přípravy receptu Kapustové řezy s mletým masem:
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso, rozetřený česnek, koření, sůl a osmahneme. Podlijeme malým množstvím vody a podusíme doměkka. Mezitím kapustu rozdělíme na čtvrtky a krátce povaříme. Do masového základu vmícháme okapanou na nudličky pokrájenou kapustu, rozšlehaná vejce a dochutíme. Zahustíme strouhankou a hmotu rozetřeme do tukem vymazané a strouhankou vysypané nebo papírem na pečení vyložené zapékací misky. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme dorůžova. Podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Kapustové řezy s mletým masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!